billiga fotbollströjor World Cup 2018

Premier League har nått den 24:e omgången och Manchester City har lett vägen till toppen av Premier League. I den 24:e omgången spelade Manchester City mot Brentford FC på hemmaplan. Styrkan i de två lagen var väldigt olika, så den här matchen var inte alltför svår för Manchester City, och Manchester City-spelaa i billiga fotbollströjor levde också upp till fansen. framgångsrikt besegrade Brentford FC med 2-0.

Även om Manchester City är starkare än Brentford F.C. är försvaret tätt och kan inte hitta ett genombrottsgap på länge. Det var inte förrän i den 40:e matchminuten som Manchester City tog ledningen genom att ta en straff. Mahrez, som var klädd i en Manchester City tröja, tog straffen och slog till, 1-0! De två lagen gick in i den andra halvleken och i den 69:e minuten utökade Manchester City sin ledning, 2-0. Brentford F.C. misslyckades med att skapa för mycket hot, och till slut fick Manchester City 3 poäng 2-0.

Manchester City gjorde framgångsrikt 3 poäng i denna match. Manchester City rankades också etta i Premier League med 12 poäng högre än Liverpool efter att ha spelat ytterligare två matcher mot Liverpool.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 325 تاريخ : پنجشنبه 21 بهمن 1400 ساعت: 10:12